Kategorije
 

 

Novosti

Hipermarket Mercator, Novi Beograd, 26.07.2017.

Mercator Centar Beograd je jedan od prvih modernih shopping centara u Beogradu sa površinom od oko 23.000m2. Nalazi se na Novom Beogradu i u svom sastavu objedinjuje hipermarket, veliki broj radnji svetskih poznatih brendova, kao i prateće sadržaje.
Zahvaljujući viziji i želji menadžmenta da ostanu verni svojim potrošačima, hipermarket u okviru centra je osavremljen premium sistemom ozvučenja.

Pročitaj više>>

Casino Flamingo, Đevđelija, 04.04.2017.

Tokom 2016. godine, uspešno je izvršeno osavremenjivanje postojećeg audio sistema, kao i proširenje na novoizgrađeni objekat casina Flamingo na makedonsko-grčkoj granici. Pored vrhunskog kvaliteta zvuka, objekat je dobio mnogo pouzdaniji i sistem koji je mnogo jednostavniji za upotrebu zahvaljujući Iris-Net programskom okruženju.

Pročitaj više>>

EURO2016 fudbal sa Electro-Voice i Dynacord-om, Beograd 22.07.2016.

Electro-Voice i Dynacord sistemi obezbeđuju ozvučenje za 2 stadiona na upravo završenom Evropskom fudbalskom prvenstvu u Francuskoj. Allianz Riviera u Nici i stadion Pierre-Mauroy u Lilu koriste Electro- Voice, Dynacord i Bosch ozvučenje i sisteme za evakuaciju, i na njima je odigrano ukupno 10 utakmica.

Pročitaj više>>

Mega Music | Muzicki instrumenti | Prodavnica muzicke opreme i muzickih instrumenata | Ozvucenje Electro- Voice, Dynacord

semantic tags powered by TransPacific Software