Kategorije X
 

 

Novosti

ZLX-12BT - 12" aktivna zvučna kutija sa Bluetooth Audio, Burnsville, Minnesota, 17.09.2018.

ZLX mobilne aktivne zvučne kutije nude najbolje performanse i pouzdanost u svojoj klasi, sa komponentama i inžinjeringom koji zajedno omogućavaju da brže i lakše kontrolišete vaš zvuk. Sada sa bežičnim Bluetooth audio stimingom, performanse legendarne ZLX serije postaju još bogatije sa mogućnošću povezivanja na bilo koji mobilni uređaj za reprodukciju vaše muzičke biblioteke.

Pročitaj više>>

Cashback ELX200 promocija, Beograd, 03.09.2018.

Velika evropska promotivna Electro-Voice akcija za ELX200 seriju zvučnih kutija.
Za svaku kupljen par ELX200 zvučnih kutija do 31.12.18. možete ostvariti povraćaj do čak 100 evra.

Pročitaj više>>

Beer&grill bar Rob Roy 1884, Beograd, 22.03.2018.

Dokaz da sjajno piće i vrhunski zvuk čine savršen noćni izlazak je prvi srpski zvanični Jack Daniel's bar, koji od sada uživa u sjajnoj mešavini Dynacord i Electro-Voice zvučnika, a kojima snagu obezbeđuju nedavno predstavljeni, nagrađivani Dynacord pojačavači serije L.

Pročitaj više>>

Klinički centar, Niš, 24.12.2017.

Novootvoreni klinički centar u Nišu je najmodernija i najsavremenija bolnica u Srbiji, i jedan od prvih kliničkih centara koji su rekonstruisani. Izvođač radova je ukazao poverenje Dynacord Promatix 8000 sistemu sa kojim je Mega music opremio novi objekat.

Pročitaj više>>

Mega Music | Muzicki instrumenti | Prodavnica muzicke opreme i muzickih instrumenata | Ozvucenje Electro- Voice, Dynacord

semantic tags powered by TransPacific Software