Kategorije

Roland

Prikaz: Lista / Tabela
Poređaj po:
Prikaži:
 • Roland AX-09 BK Lucina Show Synthesizer
  Ko kaže da se klavijaturisti moraju sakrivati iza svojih klavijatura? Oslobodite se statičnog položaja iza klavijatura sa Lucina AX-09 Show Synthesizerom. Lucina je kompaktan, lak, I prepun sjajnih zvukova koje je lako izabrati pomoću Category tastera. Moguće je I priključiti USB stick i tako dod..
  520.00€
 • Roland AX-09 WH Lucina Show Synthesizer
  Ko kaže da se klavijaturisti moraju sakrivati iza svojih klavijatura? Oslobodite se statičnog položaja iza klavijatura sa Lucina AX-09 Show Synthesizerom. Lucina je kompaktan, lak, i prepun sjajnih zvukova koje je lako izabrati pomoću Category tastera. Moguće je i priključiti USB stick i tako dod..
  520.00€
 • Roland AX-Synth
  Ako želite izbeći statičnost stalaka za klavijature i krenuti na scenu, sjajni AX-Synth je prava stvar! Rolandova najnovija generacija daljinskih klavijatura, ali po prvi put je u njoj i generator zvuka. Opremljena je moćnim sintetizovanim zvucima iz Rolandove najnovije kolekcije, orijentisanim p..
  930.00€
 • Roland BK-3
  BK-3 je savršen aranžer za solo umetnike i hobiste koji donosi novine u startnu kategoriju aranžera. Uz široki spektar boja i ritmova, song playback sa USB memorije, ugrađenim zvučnicima i još mnogo toga, ovaj lagani aranžer poseduje sve što je potrebno da bude vaša lična pratnja. Od one-man-bend..
  490.00€
 • Roland BK-5 Backing Keyboard
  Aranžer sa domaćim ritmovima i bojama. Sveži zvukovi visokog kvaliteta, kombinovani sa jednostavnim korisničkim interfejsom i naprednim funkcijama, čine BK-5 savršenim izborom one-man band izvođača, kao i hobista i amatera. Samostalna, svestrana klavijatura sa procesorom za auto-pratnju i ugr..
  880.00€
 • Roland E-A7 Expandable Arranger Keyboard
  Najvažnije Preko 1500 zvukova iz svih krajeva sveta uključujući i Balkan set Mogućnost učitavanja WAV semplova i pravljenje semplova na samom aranžeru Velika banka ritmova iz svih krajeva sveta uključujući Balkan ritmove Logično postavljeni tasteri i ekrani za brzu i lak..
  1,290.00€
 • Roland FA-06
  Roland predstavlja dve najnovije Music Workstation klavijature - FA-06 i FA-08 koje krasi jednostavnost upotrebe i potpuna umetnička sloboda izražajnosti u svakom žanru. Ogromna kolekcija Rolandovih najboljih boja zvuka, 16-kanalni sekvencer, savršena integracija sa programom za obradu zvuka na k..
  1,090.00€
 • Roland FA-08
  Roland predstavlja dve najnovije Music Workstation klavijature - FA-06 i FA-08 koje krasi jednostavnost upotrebe i potpuna umetnička sloboda izražajnosti u svakom žanru. Ogromna kolekcija Rolandovih najboljih boja zvuka, 16-kanalni sekvencer, savršena integracija sa programom za obradu zvuka na k..
  1,680.00€
 • Roland Juno-Di Mobile Synthesizer
  Na sceni ili na ulici, JUNO-Di je san svakog muzičara koji putuje. Lak za transport, radi i na baterije, jednostavan za upotrebu, ali radi i zvuči kao sintesajzer vrhunske kategorije. Poseduje širok dijapazon vrhunskih boja - preko 1000! Poseduje jednostavan kontrolni panel sa direktnim pristupom..
  630.00€
 • Roland Juno-DS 61 Synthesizer, radi i na baterije
  Simply Creative Roland's JUNO synths are known everywhere for their great sound, ease of use, and exceptional value. The JUNO-DS61 takes the iconic series to a new level of performance, adding many powerful enhancements while still keeping operation streamlined and simple. Versatile, intuitiv..
  790.00€
 • Roland Jupiter 50
  JUPITER-50 je mlađi brat i nešto uprošćena verzija najnovijeg Rolandovog JUPITER-80 \"flagship\" modela. Poseduje preko 1500 Rolandovih SuperNATURAL tonova. Boje i Live setovi sa JUPITER-80 modela su potpuno kompatibilni sa JUPITER-50 modelom.     Klavijatura ..
  1,600.00€
 • Roland Jupiter-80 Synthesizer
  Metamorfoza zvuka Trijumfalni povratak jednog od najcenjenijih sintesajzera u istoriji. Poslušajte novi JUPITER-80 - moćni sintesajzer koji je nazvan po legendi, kao znak poštovanja istorijski dokazanog kvaliteta, ali sa najnovijim mogućnostima za dvadeset prvi vek, kao što je na primer SuperNATU..
  2,590.00€