Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem Mega Music  web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 2 do 5 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskim službama D-Express, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih uplatnicom preko računa.

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 15.000 dinara. Troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe:

Masa Cena
< 2 kg 600 din
2 - 5 kg 800 din
5 - 10 kg 1.000 din
10 - 20 kg 1.200 din
20 - 30 kg 1.400 din
30 - 50 kg 1.600 din
50 - 70 kg 1.900 din
> 70  kg 50 din/kg

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 15 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 17 h. Pošiljke koje predamo u petak  biće vam isporučene u ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 036331650 ili putem e-mail adrese info@megamusic.rs .

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt  kurirske službe.

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.