Kategorije X
Najskorije
Specijalna ponuda

Pedale Za Klavijature i Klavire

Pedale Za Klavijature i Klavire

Pedale Za Klavijature i Klavire

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz: Lista Tabela
 • Boss FV-500L Volume Pedal
  Celih 14 godina je poznata BOSS FV-300 bila standard za volume pedale. Tradicija se nastavlja sa FV-50 serijom, ali danas je BOSS poboljšao i to sa novim FV-500H (visoke impedanse) i FV-500L (niske impedanse) pedalama. Ove pedale su jake kao tenkovi i napravljene su za potrebe i najzahtevnijih mu..
  100.00€
 • Roland DP 10 Damper Pedal
  Ova sjajna pedala poseduje gumeni đon koji onemogućava proklizavanje, što je neophodno kad se nalazi na drvenoj ili nekoj klizavoj podlozi, i poduži kabl (2.2m) radi lakše postavke na više klavijature. Kompatibilina je sa klavijaturama koje podržavaju polu damper pedale, i može se koristiti i kao..
  40.00€
 • Roland DP 2 Damper Pedal
  Footswitch sustain pedala za klavijature. DP-2 se može koristiti i za punch in/out na Roland/BOSS rekorderima. ..
  15.00€
 • Yamaha FC 4 Damper Pedal
  Sustain pedala sa klasičnom akcijom klavirske pedale za korišćenje sa svim Yamaha klavijaturama. Koristi 6.3mm jack za povezivanje. Takođe radi i sa Yamaha Tyros, Roland, Akai i Kawai klavijaturama. ..
  54.00€
 • Yamaha FC 7 Volume Pedal
  Yamaha FC7 je izdržljiva volume kontroler pedala sa "fortissimo" funkcijom koja omogućava da akcentujete određene segmente vaše muzike. Podesiv ugao pedale, podešavanje opruge. Kabel od 1.5m i 6.3mm jack. Karakteristike: Heavy-duty construction Fortissimo function Adjustab..
  89.00€