Ovo1
Ovo2
Ovo3
Ovo4
Ovo5
Ovo6
Ovo7
Jet1
Jet2
Jet3
Jet4
Jet5
Jet6
Jet7
Ovo1
Ovo2
Ovo3
Ovo4
Ovo5
Ovo6
Ovo7
Jet1
Jet2
Jet3
Jet4
Jet5
Jet6
Jet7

"OVO" bistro i "JET SET" bar

Lokacija: Svetogorska 17 (Dom Jevrema Grujića)

Datum: dec 2023.

Projektovanje i opremanje audio sistemom

Pod istim krovom ali kao nezavisne celine, "OVO" bistro i "JET SET" bar nude nesvakidašnje iskustvo kombinujući izvrsnu trpezu sa živahnim druženjem.
Doživite neuporediv kvalitet zvuka, gde je svaki ton impresivan i kristalno jasan zahvaljujući Electro-Voice zvučnom sistemu. Bilo da uživate u kulinarskim remek delima u "OVO" bistrou ili uživate u koktelima "JET SET" bara, kvalitet zvuka je na istom (najvišem) nivou, stvarajući nezaboravno senzorno putovanje.
Svedoci smo da vrhunska audio tehnologija poboljšava doživljaj gostoprimstva, pa su tako i ovde postavljeni novi standardi za kvalitet i uživanje.
Potrebe bistroa su bile isključivo ambijentalno slušanje muzike, pa smo za njihove potrebe koristili Electro-Voice EVID seriju zvučnih kutija. Potrebe bara su bile potpuno drugačije i zahtevale ozvučenje koje može izneti žive nastupe a da pritom bude kompaktno i ne zauzima previše prostora. Stoga smo se odlučili za kombinaciju Electro-Voice EVOLVE 50M zvučničkih kolona sa integrisanim mikserom i Electro-Voice ZX1 zvučnih kutija. Sve navedeno, izuzev zvučničkih kolona, napajaju Dynacord L pojačavači koji poseduju i DSP procesore u sebi, pa je samim tim doživljaj slušanja muzike vrhunski. Svaka zona bistroa i bara, uključujući i toalete, dvorište i ulaz u bar, se može nezavisno kontrolisati, za šta je zaslužan Optimal Audio ZONE8 zonski audio kontroler.

Instalirana oprema:

6 x Electro-Voice EVID 4.2
2 x Electro-Voice EVOLVE 50M
5 x Electro-Voice ZX1i-90
2 x Electro-Voice ZX1 Sub
4 x RCS Audio RC-110C
4 x Dynacord L1300FD
1 x DAP Audio CA 2150
1 x Optimal Audio ZONE8