27.1.2020.

Aerodrom Morava

Aerodrom Morava je, posle Beogradskog i Niškog, treći aerodrom za međunarodni saobraćaj u Srbiji.

Projektovanje i implementacija audio sistema u zgradi terminala poverena je našem MEGA MUSIC stručnom timu. Izuzetno visoki kriterijumi za ispunjavanje najviših svetskih standarda u opremanju ovakvih objekata bio je dodatni izazov. Kao i sve dosadašnje projekte i ovaj projekat je uspešno sproveden u delo u celosti od projektovanja do puštanje audio sistema u rad.

Aerodrom Morava je nedavno aktiviran, a audio sistem je predat na korišćenje. Izuzetno dobra pokrivenost, čistoća i prezentnost zvuka bili su prvi najizraženiji utisci nakon samog puštanja sistema. Obzirom da je prostor zgrade akustično zahtevan, Electro-Voice EVI-28 zvučne kutije nude idealno rešenje za takve prostore i savršeno su odgovorile na povereni zadatak. Izuzetnu preciznost u prenosu bitnih informacija na gejtovima daju zvučne kutije Electro-Voice ZX1i. Kompletnu kontrolu celog sistema i raspodelu signala vrši Dynacord Promatrix 4000 sistem, dok potrebnu snagu obezbeđuje moćni Dynacord DSA 8405 pojačavač.

Jednostavan način upotrebe daje mogućnost zaposlenima da sa lakoćom obavljaju svoje poslove, što svedoče zaposleni na aerodromu, kao i direktor Dragan Bugarinović, koji sa zadovoljstvom potvrđuje da je instalirani audio sistem najsavremeniji od svih koji se koristi na našim aerodromima.